Λανς : Οι Γάλλοι θυμήθηκαν τον Κλωναρίδη

Λανς : Οι Γάλλοι θυμήθηκαν τον Κλωναρίδη

Τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θυμήθηκε η Λανς σε ειδική αναφορά που έκανε ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας.

Η ιστοσελίδα της Λανς, Lensois.com, αυτές τις μέρες κάνει αφιερώματα στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο Ελληνοβέλγος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τη γαλλική ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε για να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η γαλλική ιστοσελίδα λοιπόν, παρουσιάζει τι έκανε ο ποδοσφαιριστής πριν μετακομίσει στη Λανς και αφότου αποχώρησε από αυτή.

Στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο ο Κλωναρίδης είχε υπογράψει στη Λανς αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό. Με τους Γάλλους αγωνίστηκε σε 10 αναμετρήσεις και πέτυχε 1 γκολ. Ωστόσο, ο 25χρονος επιτελικός χαφ επέστρεψε στους πράσινους ως δανεικός τον Γενάρη του 2017, καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε με τη Λανς. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε 16 συμμετοχές σημειώνοντας 4 γκολ.

Όμως, με το που τελείωσε η σεζόν 2016/17, ο δεξιοπόδαρος επιθετικός χαφ επέστρεψε στην ομάδα που ανήκε, τη Λανς. Έπειτα, πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί 17 φορές ως τώρα έχοντας σκοράρει το ένα από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η Ένωση κόντρα στη Λάρισα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, γίνεται αναφορά και στις ευρωπαϊκές του παρουσίες με την ΑΕΚ. Ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στα αντίστοιχα του Europa League απέναντι στην Μπριζ. Στους ομίλους έπαιξε σε 2 από τα 6 ματς, με Ριέκα στην πρεμιέρα και με Αούστρια Βιέννης ως αλλαγή. Μαζί με τη Μίλαν, η ΑΕΚ προκρίθηκε στους 32 της διοργάνωσης και η ομάδα Κλωναρίδη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντιναμό Κιέβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ