ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Κουλιμπαλί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Κουλιμπαλί

Το10.gr αποκαλύπτει την προσφορά που έφτασε στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Κουλιμπαλί και τι ζητούν οι Πράσινοι για τον δεξιό μπακ από το Μάλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά και να καλύψει τις τεράστιες τρέχουσες ανάγκες που προκύπτουν. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ήδη μελετιούνται προτάσεις που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ και αφορούν σχεδόν όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε to10.gr, τις τελευταίες ημέρες στα χέρια των Πράσινων έφτασε μία σημαντική οικονομική προσφορά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Αποστολέας η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Με την ομάδα της Λευκωσίας να κινείται δυναμικά για να μπορέσει να προλάβει τον δεξιό μπακ από το Μαλί από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Ο Κουλιμπαλί λέγεται ότι αποτελεί βασική επιλογή του Γιώργου Δώνη για το δεξιό άκρο των πρωταθλητών Κύπρου και για αυτόν τον λόγο έγινε άμεσα πρόταση στον Παναθηναϊκό, ώστε το θέμα να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Καθώς οι Κύπριοι δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, αλλά παράλληλα επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του παίκτη.

Η προσφορά που έφτασε στο Τριφύλλι λέγεται ότι πλησιάζει τις 400.000 ευρώ, ποσό που δεν ξετρελαίνει τους διοικούντες τον σύλλογο και για αυτόν τον λόγο δεν έχει υπάρξει θετική απάντηση ακόμη. Εξάλλου, προκύπτει αισιοδοξία ότι τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις έχει δημιουργήσει αρκετούς «θαυμαστές». Εντός και εκτός συνόρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ