ΑΕΛ : Υπογράφει ο Μλαντένοβιτς

ΑΕΛ : Υπογράφει ο Μλαντένοβιτς

Η ΑΕΛ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νεμάνια Μλαντένοβιτς.

Η ΑΕΛ αναμένεται να ενισχυθεί αρκετά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κι από ότι φαίνεται ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί είναι ο Νεμάνια Μλαντένοβιτς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, η Λάρισα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί. Λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά και το αν έρχεται ως ελεύθερος δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Ζεμούν, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σερβίας και αυτή την στιγμή είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας. Ο Μλαντένοβιτς παίζει ως εξτρέμ κυρίως και φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 13 ματς, σημειώνοντας 1 γκολ.

Ο Σέρβος πέρα από την Ζεμούν έχει παίξει και στη Νορβηγία για λογαριασμό της Μπόντο Γκλιμτ, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως είναι διεθνής με της U-19 της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ