Ο Αστέρας του Παντελίδη

Ο Αστέρας του Παντελίδη

Ο Αστέρας είχε δύο πρόσωπα στο πρώτο μισό της σεζόν, κακό ξεκίνημα αλλά και αντεπίθεση διαρκείας έφερε τους Αρκάδες κοντά στην πρώτη πεντάδα

Ο Αστέρας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς το ξεκίνημα των Αρκάδων δεν ήταν καλό. Η συνέχεια όμως ήταν πολύ καλύτερη για την ομάδα της Τρίπολης και μάλιστα ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες, πουν τον έφεραν κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης έχει σημαντική συνεισφορά στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας της Τρίπολης και οι ιθύνοντες του Αστέρα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Έλληνα τεχνικού.

Ο Αστέρας έχει χρησιμοποιήσει 23 παίκτες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και τρεις εξ αυτών έχουν αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια. Ο γκολκίπερ των Αρκάδων, Γιώργος Αθανασιάδης, ο κεντρικός αμυντικός, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο αριστερός μπακ, Κώστας Γιαννούλης.

Οι δύο πρωταγωνιστές για την ομάδα της Τρίπολης στο πρώτο μισό της σεζόν, είναι ο σέντερ φορ Μιχάλης Μανιάς και ο ακραίος επιθετικός, Νίκος Καλτσάς. Ο Μανιάς έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου έχοντας πετύχει πέντε γκολ ενώ ο Καλτσάς έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε 14 συμμετοχές. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Καλτσάς έχει δώσει τρεις ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ