Απόλλων Σμύρνης : Στάθης και επίσημα, προ των πυλών και ο Ντεβέσα

Απόλλων Σμύρνης : Στάθης και επίσημα, προ των πυλών και ο Ντεβέσα

Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στην πρώτη χειμερινή του μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γίαννη Στάθη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά. Επισημοποιείται και η προσθήκη Ντεβέσα εντός των ημερών.

Ήταν γνωστό πως ο Γιάννης Στάθης θα συνέχιζε την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης όπως άλλωστε σας αποκάλυψε ο agent leaks και πλέον έγινε και επίσημο. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μπακ, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Πλατανιά.

Ο 30χρονος αμυντικός γνωρίζεται με τον προπονητή του Απόλλωνα, Γιώργο Παράσχο, από την κοινή τους θητεία στην ομάδα των Χανίων, αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννινα, και υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Κυανόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Στάθη. Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1987, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, και Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 25».

Μια «ανάσα» και από Ντεβέσα

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει συμφωνήσει σε όλα με ακόμα έναν πρώην παίκτη του Πλατανιά, τον Ντίντακ Ντεβέσα. Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ισπανού μέσου αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ