ΑΕΚ : Τελική ευθεία για Μασούντ, δυνατά και για Μοράν

ΑΕΚ : Τελική ευθεία για Μασούντ, δυνατά και για Μοράν

Προχωράει για να κλείσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017 και πλέον, φέρνει στην πρώτη γραμμή το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Η Ένωση περιμένει το τελικό ξεκαθάρισμα του Σοζέι Μασούντ με τον Πανιώνιο, προκειμένου ο παίκτης να πάρει την ελευθέρας του και κατόπιν, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ιρανό μέσο, που αποτελεί επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν πως υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Κάτι, που δεν δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, αφού και ο Μασούντ δείχνει να προτιμά την ΑΕΚ για τη συνέχεια της καριέρας του. Παρά την κρούση της Οσασούνα, αλλά και το φιλολογικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Μασούντ δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ χρονικά, με την υπόθεση να τελειώνει έτσι ή αλλιώς μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ενδεχομένως και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Παράλληλα με την περίπτωση Μασούντ, η ΑΕΚ προχωρά και εκείνη του Έρικ Μοράν, που αποτελεί με τα τωρινά δεδομένα την βασική επιλογή για την ενίσχυση του άξονα. Ο 26χρονος χαφ της Λεγανιές είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Χιμένεθ και εκτιμά πως μπορεί να αποτελέσει τη λύση που αναζητά η ΑΕΚ, για να καλύψει το κενό του Γιόχανσον.

Το συμβόλαιο του Μοράν με την Λεγανιές λήγει το καλοκαίρι, ο παίκτης είναι θετικός στο να αποχωρήσει για μια ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερο ενεργό ρόλο και στην Ένωση εκτιμούν πως η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει. Με την ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Μοράν, καταβάλλοντας ένα ποσό στην ισπανική ομάδα.

Πάντως πέραν του Μοράν, στην ατζέντα της ΑΕΚ υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση μέσου, που επίσης έχει δουλευτεί. Με τον εν λόγω παίκτη να αποτελεί την εναλλακτική της Ένωσης, στο ενδεχόμενο που δεν κλείσει θετικά το θέμα του 26χρονου μέσου. Καθώς ο στόχος είναι από την 1η Γενάρη, ο χαφ που θέλει η ΑΕΚ να βρίσκεται στα Σπάτα και να είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι υποθέσεις των Μασούντ και Μοράν βρίσκονται λοιπόν αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, που φουλάρει για να τις ξεκαθαρίσει άμεσα. Φέρνοντας από εκεί και έπειτα στο τραπέζι και το θέμα του εξτρέμ, που έπεται και επίσης «καίει». Μιας και μετά την αποχώρηση των Πατίτο, Τρίστασον, ουσιαστικά στο ρόστερ υπάρχουν ως λύσεις για τα άκρα μονάχα οι Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ