Κέρκυρα : Παρελθόν ο Βοσνιάδης, πρόταση στον Αναστασιάδη

Κέρκυρα : Παρελθόν ο Βοσνιάδης, πρόταση στον Αναστασιάδη

Στη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη προχώρησε η Κέρκυρα.

Παρελθόν από την Κέρκυρα αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας, όπου και πάρθηκε η απόφαση να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών λόγω της κακής φετινής πορείας της.

Ο λόγος της συνάντησης ήταν κυρίως να συζητηθούν τα ζητήματα της εικόνας των Φαιάκων, ωστόσο υπήρξε διαφορά απόψεων. Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί τέλος στη συνεργασία Κέρκυρας-Βοσνιάδη.

Στις 31 Αυγούστου είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο 56χρονος προπονητής αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η Κέρκυρα έκτοτε, σε 16 αγώνες είχε τον εξής απολογισμό: 3 νίκες, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες. Μάλιστα, έπειτα από 15 αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει 11 βαθμούς ούσα στη 15η θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, οι ιθύνοντες της κερκυραϊκής ομάδας βρίσκονται σε αναζήτηση του προπονητή, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο, να διατηρήσει την Κέρκυρα στη Super League, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να είναι ο εκλεκτός.

Η διοίκηση των Φαιάκων έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον έμπειρο τεχνικό, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να την κάνει κάνει δεκτή. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσφατα απέρριψε προσφορά του Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ