STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νέστορα Μυτίδη ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/12) η Κέρκυρα, αποκτώντας τον 26χρονο Κύπριο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
O Μυτίδης δόθηκε δανεικός και πέρυσι για το δεύτερο μισό της σεζόν, στη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας ένα γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 26χρόνο ποδοσφαιριστή Νέστορα Μυτίδη, με την μορφή δανεισμού απο την ΑΕΚ Λάρνακας.
Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία.
Ευχαριστούμε επίσης την Διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας για την συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.