Τελειώνει του Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

Τελειώνει του Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμο στον Παναθηναϊκό, με τον 30χρονο στόπερ να προορίζεται για αντι-Κουτρουμπής.

Αποτελεί απόφαση (και ανάγκη) της διοίκησης του Παναθηναϊκού να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου. Με την επιθυμία για αποχωρήσεις-πωλήσεις ποδοσφαιριστών να συνοδεύεται με την ανάλογη ενίσχυση, ώστε να μην προκύψουν ακόμη μεγαλύτερα κενά στο ρόστερ. Με το όνομα του Βαγγέλη Οικονόμου να συγκαταλέγεται στη λίστα των «μνημονιακών» αντικαταστατών.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον του Πανιωνίου και μέσα στις επόμενες ημέρες το συμβόλαιό του θα λυθεί. Κάτι που αυτομάτως θα ανοίξει τον δρόμο της συμφωνίας του με τους «πράσινους». Κάτι που φαντάζει… τυπική διαδικασία τη δεδομένη στιγμή, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να μίλησε στον παίκτη και να τον έπεισε να συνεργαστούν ξανά, μετά την κοινή τους παρουσία στη Νέα Σμύρνη. Κάτι που δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί και στη διάρκεια της εβδομάδας. Καθώς είναι σαφές ότι ακόμη κι αν δεν τελεσφορήσει το θέμα της προσφυγής του, ο Πανιώνιος δύσκολα θα μπλοκάρει τη μετακίνηση του παίκτη.

Ο Οικονόμου προορίζεται να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Γιώργου Κουτρουμπή από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν, τελικά, αποχωρήσει και ο Μολέδο (όπως αναμένεται να συμβεί) οι «πράσινοι» είναι πιθανό να κινηθούν και για ακόμη έναν στόπερ από την ελληνική αγορά. Με το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά να μην συγκινεί ιδιαιτέρως σε αυτή τη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ