Πλατανιάς – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

To10.gr σας παραθέτει την κριτική των παικτών του Πλατανιά και του Μανουέλ Ρόκα για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πλατανιά εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένη, όμως ένα λάθος στην άμυνα ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα και να παραμείνει στους 6 βαθμούς.

Κοκκαλάς: Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Είχε πολλές και σωτήριες αποκρούσεις κρατώντας το σκορ σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δε φέρει ευθύνη σε καμία περίπτωση για το γκολ του Μαλεζά.

Βάντερσον: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, δεν επέτρεψε στους Μάτος και Κάμπος να προσεγγίζουν την πλευρά του. Στην επανάληψη έκανε τα λαθάκια του δίνοντας αρκετές στημένες μπάλες στον ΠΑΟΚ

Αγγελόπουλος: Έκανε αρκετή δουλειά στο χώρο του κέντρου, όπου μαζί με τον Δημούτσο έγιναν η σκιές των Πέλκα και Μαουρίτσιο

Παπανικολάου: Είχε κάποια καλά ξεπετάγματα όταν ο Πλατανιάς έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Βοήθησε και ανασταλτικά όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε για κάποιο γκολ

Καρυπίδης: Ο έμπειρος αμυντικός δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Κουλούρη. Προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι με κάποιες βαθιές μπάλες προς τον γρήγορο Γκρζέλτσακ

Ντεβέσα: Λίγα πράγματα από τον έμπειρο μέσο. Δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι. Κινήθηκε σε ρηχά νερά και ίσως θα έπρεπε να γίνει αλλαγή μετά το γκολ του Μαλεζά.

Δημούτσος: Ήταν ο άνθρωπος που επιτηρούσε τον Μαουρίσιο κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του. Προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Πλατανιά να φτιάξει κάτι καλό στην επίθεση.

Ουές: Αμυντικά δεν απειλήθηκε από τους Λημνιό στην αρχή και Κάμπος στην συνέχεια. Δεν πήρε ούτε μια προσπάθεια στο να πατήσει περιοχή του ΠΑΟΚ.

Γκρζέλτσακ: Στο πρώτο μέρος ήταν ίσως ο παίκτης που έδειξε ότι θα έχουν πολλές δυσκολίες οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ. Στην επανάληψη κινήθηκε σε ρηχά νερά γιατι περιφρουρήθηκε καλύτερα Πέτυχε ένα γκολ με κεφαλιά που κακός ακυρώθηκε από τον δεύτερο επόπτη.

Ντικαμονά: Στο γκολ του Μαλεζά ήταν απλός θεατής. Ξέχασε ότι μπορεί να βρίσκονται παίκτες του ΠΑΟΚ στην πλάτη του με αποτέλεσμα ο αρχηγός του Δικεφάλου σαν σε προπόνηση να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στάμου: Ως αριστερό στόπερ που αγωνίστηκε είχε μια συμπαθητική παρουσία. Βοήθησε τον Βάντερσον αμυντικά κυρίως στην πίεση που ασκούσε ο ΠΑΟΚ

Στανισάβλιεβιτς: Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, όμως συνάντησε πολλές δυσκολίες από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε την μεσαία του γραμμή με πιο φρέσκα πόδια.

Στόιτσεφ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Πατράλης: Η παρουσία του στο παιχνίδι πέρασε απαρατήρητη. Μπήκε στη θέση του Στάμου, όμως τα λάθη του ήταν περισσότερα από τις σωστές μεταβιβάσεις.

Μανουέλ Ρόκα: Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα της Κρήτης, προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του μια διαφορετική φιλοσοφία. Αμυντικά αρχίζει να στέκεται καλύτερα, παρά τα ατομικά λάθη που γίνονται. Επιθετικά, αλλά και στον άξονα ο Πλατανιά χρειάζεται ενίσχυση με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ