Παναθηναϊκός : Σχήμα επιχειρηματιών με άξονα τον κόσμο βοηθάει την ομάδα

Παναθηναϊκός : Σχήμα επιχειρηματιών με άξονα τον κόσμο βοηθάει την ομάδα

Η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου ολοκληρώθηκε με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, με τον Αντώνη Αντωνιάδη να αποκαλύπτει πως κάποιοι επιχειρηματίες θα βοηθήσουν την ομάδα, με άξονα τον κόσμο ώστε να βγει η σεζόν.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος μίλησε μετά το τέλος της συνάντησης με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και πρότεινε ένα πλάνο για την βιωσιμότητα του συλλόγου.

O Mr Chipita σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση έριξε τους τόνους λέγοντας: «Κακώς έχει γίνει τόσος θόρυβος γύρω απ΄ αυτή τη συνάντηση. Κάναμε αυτή τη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια είπε: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσος θόρυβος και να απασχοληθείτε όλοι εσείς εδώ σήμερα».

Ωστόσο σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Πρασίνων, Αντώνη Αντωνιάδη, τέσσερις επιχειρηματίες αναμένεται να συμβάλλουν στην σωτηρία του τριφυλλιού με άξονα τον κόσμο, ώστε να βγει η σεζόν. Επίσης ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού αποκάλυψε πως θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση τις επόμενες μέρες για να βρεθεί μια λύση της σεζόν για φέτος.

«Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω» είπε αρχικά, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Στην άλλη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».

Ένας εξ αυτών αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, ο οποίος μαζί με 3-4 ακόμα επιχειρηματίες και με άξονα τον κόσμο θα προσπαθήσουν να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα ως το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές των Πρασίνων δεν είχαν ενημερωθεί για την συνάντηση και αν ήξεραν για αυτή θα είχαν δώσει το «παρών».

Θυμηθείτε το LIVE της συνάντησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ