Παναθηναϊκός : Έρχεται ακόμα μία Μεγάλη Εβδομάδα

Παναθηναϊκός : Έρχεται ακόμα μία Μεγάλη Εβδομάδα

Δύσκολη η επόμενη εβδομάδα για τους πράσινους, καθώς θα δουν ξανά πρώην παίκτες τους να ζητούν χρήματα που τους οφείλονται.

Τη Δευτέρα εκδικάζονται οι προσφυγές των Λέτο και Μπούρμπου, ενώ αναμένεται η πρώτη εκδίκαση της προσφυγής του Πέτριτς. Δεν αποκλείεται νέα κίνηση από Ταυλαρίδη, αφού δεν έχει τηρηθεί ο διακανονισμός. Έτοιμη η UEFA να επιβάλει κυρώσεις.

Μπροστά υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ένα ντέρμπι που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος σε μια Τούμπα γεμάτη. Ωστόσο στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού εξακολουθούν να βρίσκονται θέματα μη αγωνιστικά, την ίδια ώρα που και οι παίκτες δείχνουν να ασχολούνται περισσότερο με το αν θα υπογράψουν ή όχι το χαρτί του διακανονισμού, παρά με το παιχνίδι της Κυριακής.

Η επόμενη εβδομάδα είναι ακόμα μία «Μεγάλη Εβδομάδα» για τους πράσινους, καθώς θα δουν ξανά πρώην παίκτες τους να ζητούν χρήματα που τους οφείλονται. Μετά τον Βέμερ, σειρά παίρνουν οι Λέτο και Μπούρμπος, αφού τη Δευτέρα εκδικάζονται οι προσφυγές που έχουν κάνει για οφειλόμενα ύψους 181.000 ευρώ ο πρώτος και 55.000 ευρώ ο δεύτερος.

Παράλληλα, υπάρχει το θέμα του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος φαίνεται να χρωστάει στην εφορία το ποσό των 200.000 ευρώ, ποσό που όπως έχει δηλώσει ο ίδιος του οφείλει ο Παναθηναϊκός και η εκδίκαση της προσφυγής του εναντίον της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε νέο διακανονισμό με τον Στάθη Ταυλαρίδη, μόλις μία ημέρα πριν εκδικαστεί και η δική του καταγγελία, που θα έφερνε αφαίρεση βαθμών στους πράσινους. Ωστόσο ο διακανονισμός δεν έχει τηρηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ταυλαρίδης είναι και πάλι έτοιμος να προσφύγει στα δικαστήρια ώστε να πάρει τα χρήματά του.

Ο φόβος της UEFA: Πρώτα πρόστιμο, μετά απαγόρευση μεταγραφών

Την ίδια ώρα, η UEFA είναι έτοιμη να λάβει πλέον σκληρά μέτρα εναντίον του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι βρίσκεται ήδη από την 1η Οκτωβρίου στο monitoring του Financial Control Body της UEFA, αφού υπήρξαν οφειλές μη διακανονισμένες ή ληξιπρόθεσμες έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Σε δύο εβδομάδες αναμένεται να συζητηθεί το θέμα του Παναθηναϊκού από την UEFA και σαν πρώτο μέτρο αναμένεται η επιβολή προστίμου στους πράσινους.

Ωστόσο αυτό θα είναι μόλις το πρώτο βήμα. Το δεύτερο θα είναι η επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών τον Ιανουάριο, αφού μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως και η 31η Δεκεμβρίου θα βρει τους πράσινους με μπόλικες ληξιπρόθεσμες απλήρωτες οφειλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ