ΠΑΟΚ : Βλέπει τον Κοντέντο της Μπορντό

ΠΑΟΚ : Βλέπει τον Κοντέντο της Μπορντό

Στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από το10.gr, εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού της Μπορντό, Ντιέγκο Κοντέντο.

Η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού βρίσκεται σε άμεση προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από την στιγμή που οι Λέοβατς και Λεβέκ είναι εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το τελευταίο διάστημα, άνθρωποι από το τμήμα σκάουτινγκ έχουν παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις στο εξωτερικό προκειμένου να τσεκάρουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Στα γραφεία της ΠΑΕ επίσης έχουν καταφτάσει αρκετές προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μια από αυτές που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις των μεταγραφικών κινήσεων είναι σύμφωνα με πληροφορίες από το10.gr, αυτή του Ντιέγκο Κοντέντο.

Από την Μπάγερν στη Μπορντό

Πρόκειται για τον 27χρονο Ιταλογερμανό που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Μπορντό. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα καταγράφοντας 49 συμμετοχές με τους μόνιμους πρωταθλητές Γερμανίας. Το 2014 αλλάζει ομάδα και χώρα και μετακομίζει στην Γαλλία και τη Μπορντό.

Έχει τρεις γεμάτες χρονιές ενώ πέτυχε και δύο γκολ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και τον Γενάρη, μ’ ένα ποσό μικρότερο των 400.000 ευρώ καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσλέν Γκουρβενέκ (γνώριμος στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από την θητεία του στην Γκινγκάμπ).

Η τρέλα του μπαμπά

Ο Κοντέντο που έφτασε μέχρι τον προθάλαμο της Εθνικής Γερμανίας, έχει καταγωγή από την Ιταλία, καθώς οι γονείς του προέρχονται από την Νότιο Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από τα περίχωρα της Νάπολη. Ο πατέρας του είναι φανατικός οπαδός των «παρτενοπέι» πήρε την απόφαση να βαπτίσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με το όνομα του Αργεντινού Ντίεγκο Μαραντόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ