Το «κόκκινο» πλάνο για το ντέρμπι

Το «κόκκινο» πλάνο για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Αυτό βέβαια που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κόουτς των Πειραιωτών έχει ν’ αντιμετωπίσει και δύο νέα προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν […]

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Αυτό βέβαια που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κόουτς των Πειραιωτών έχει ν’ αντιμετωπίσει και δύο νέα προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν υπολογίζει στους Μποτία, Φιγκέιρας που έμειναν εκτός αποστολής.

Όπως και να’ χουν όμως τα πράγματα ο Λεμονής δε σκέφτεται τις απουσίες αλλά το πώς θα σχεδιάσει το πλάνο του με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Σισέ ή Ένγκελς

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός εναντίον του ΠΑΟΚ, τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ελαμπντελαουί και ο ένας στόπερ θα είναι ο Νικολάου.

Η μοναδική θέση που «παίζεται» είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός με Σισέ και Ένγκελς να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» θ’ αγωνιστεί ο Κούτρης, καθώς το αρχικό πλάνο του Λεμονή για χρησιμοποίηση του Φιγκέιρας πήγε «περίπατο», μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου.

Ο γνωστός άξονας

Ο άξονας της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδος δε θα έχει εκπλήξεις. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ρομαό και δίπλα στον Τογκολέζο θα είναι ο Οφόε. Στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι και ο Κώστας Φορτούνης, με τον Έλληνα μέσο να έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

Προβάδισμα του Ανδρούτσου

Αναφορικά με την τριάδα της επίθεσης του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάρντο θα παίξει στο δεξί «φτερό» και ο Ανδρούτσος στο αριστερό.

Ο Λεμονής στηρίζει τον μικρό και θα του δώσει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στον πάγκο ο Καρσελά. Τέλος στην κορυφή της φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

*Ο Λεμονής έδειξε βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ζήτησε απ’ τους «ερυθρόλευκους» προσοχή και συγκέντρωση απ΄ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ