Κλεισμένοι από τις 11:00 σε αίθουσα στο Κορωπί παίκτες και Ουζουνίδης

Κλεισμένοι από τις 11:00 σε αίθουσα στο Κορωπί παίκτες και Ουζουνίδης

Εδώ και περίπου 2 ώρες είναι κλεισμένοι σε αίθουσα του προπονητικού κέντρο ο Ουζουνίδης με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για κουβέντα και ανάλυση μέσω βίντεο.

Το σημερινό ρεπό… κόπηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αντ’ αυτού οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και είναι κλεισμένοι από τις 11 το πρωί σε αίθουσα του «Καλαφάτης» μαζί με τον προπονητή τους.

Ο Ουζουνίδης έχει πολλά να πει στους παίκτες του, κάτι που φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του το απόγευμα της Κυριακής, όσο και από την απόφασή του να μην δοθεί το σημερινό ρεπό. Είναι αξιοσημείωτο πως για πρώτη φορά οι παίκτες είναι μέσα στην αίθουσα του βίντεο για τόση ώρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάνει ανάλυση στους παίκτες του τόσο για τα πολλά λάθη τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όσο φυσικά και για την έλλειψη διάθεσης που υπήρχε σε έναν αγώνα που ήρθε η πρώτη εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ώρα θα βγουν από την αίθουσα οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή. To10.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ