Ολυμπιακός : Η επιστροφή του Γιαννιώτη

Ολυμπιακός : Η επιστροφή του Γιαννιώτη

Ο Καπίνο φεύγει, ο 25άχρονος τερματοφύλακας που κάνει ονειρική σεζόν με τον Ατρόμητο έρχεται!

Ημέρα αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό. Μιας εμφατικής κίνησης που προφανώς αποτελεί πρώτης τάξεως μήνυμα όχι φυσικά για όσους έφυγαν, αλλά για όσους παραμένουν. Το αποτύπωσε πολύ εύστοχα ο Μιχάλης Μορφονιός στο σχόλιο του. Καλαμπούρια τέλος! Και κατ επέκταση: «Όλα για το πρωτάθλημα» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Και αυτό θα γίνει ακόμη και αν χρειαστεί να φύγουν οι σημερινοί και… άλλοι τόσοι. Και όσο για εκείνους που θα έρθουν: Εδώ το πράγμα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Γιατί για παράδειγμα η αποχώρηση του Καρσελά ανοίγει διάδρομο για την απόκτηση ενός «βασικού» εξτρέμ. Η αποχώρηση του Μίλιτς κάνει επιτακτική την ανάγκη της απόκτησης του αριστερού μπακ. Και αυτή του Καπίνο… Όχι, αυτή του Καπίνο δεν σημαίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει αντικαταστάτη έτοιμο. Τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Τον κορυφαίο τερματοφύλακα της περσινής Σούπερ Λιγκ (Πανιώνιος), που συνεχίζει ακάθεκτος για το back to back στα βραβεία φορώντας τα γάντια του Ατρομήτου. Τον παραχώρησε ο Ολυμπιακός στην ομάδα του Περιστερίου τελευταία στιγμή των μεταγραφών όταν αποφάσισε να αποκτήσει τον Προτό και ο Γιαννιώτης γίνονταν ο τρίτος στην ιεραρχία. Θα τον φέρει πίσω τον Γενάρη καθώς η συμφωνία με τον Ατρόμητο του δίνει αυτό το δικαίωμα. Να πληρώσει και να τον βάλει ξανά στο δικό του ρόστερ.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός τον άφησε ελεύθερο τον Γιαννιώτη, αλλά με συμφωνία κυρίων πως αυτό γίνεται μόνο για πάει σε κάποια ομάδα να παίξει και, είτε τον Ιανουάριο είτε το επόμενο καλοκαίρι να γυρίσει στον Πειραιά. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν μπορούσε να χάσει αυτή τη μοναδική (διττή) ευκαιρία: 1) Πήρε έναν πολύ υψηλού επιπέδου παίκτη, 2) Ελεύθερο και με απολύτως «λογικό» συμβόλαιο, που έχει διάρκεια 2 ετών!

Ενα συμβόλαιο, όμως, στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε πιθανή μετακίνηση του. Οι εμφανίσεις του Γιαννιώτη με την ομάδα του Περιστερίου δικαίωσαν τον Νταμίρ Κάναντι, που αμέσως των έβαλε στην εξίσωση της 11άδας. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 09/09 έκανε ντεμπούτο, στο εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκτοτε, είναι εκπληκτικός. Ακόμη και απόψε χάρη στη δική του απόκρουση πέναλτι ο Ατρόμητος έστησε σενάριο «ανατροπής» και νίκης στην Κρήτη, επί του Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ