Τέλος από τον Ολυμπιακό Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ!

Τέλος από τον Ολυμπιακό Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ!

Αποχωρούν από τον Ολυμπιακό οι Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, με την απόφαση να είναι οριστική και να παίρνεται για αγωνιστικούς λόγους.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών να παίρνουν την απόφαση για οριστική αποχώρηση των Στέφανου Καπίνο, Μεχντί Καρσελά, Χρβόγιε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ από το δυναμικό της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Η απόφαση μπορεί να είναι εντυπωσιακή, ωστόσο σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Ρέντη δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Αντίθετα, θεωρείται κάτι απολύτως αναμενόμενο, με βάση τα όσα είχαν συμβεί με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της χρονιάς. Και όσα συνέχισαν να συμβαίνουν και το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν στη σχετική ενημέρωση πως και οι τέσσερις παίκτες κόβονται για αγωνιστικούς λόγους, κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Αντιθέτως αποτελεί ίσως και τον βασικό λόγο της αποπομπής τους. Διότι και άλλοι παίκτες μπορεί να έχουν δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά τους στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά όταν καλούνταν να παίξουν, απέδωσαν και προσέφεραν στο σύνολο.

Φυσικά, το γεγονός ότι δεν υπολογίζονται, πλέον, από το τεχνικό επιτελείο δεν σημαίνει ότι μένουν ελεύθεροι ή ότι αποχωρούν άμεσα από το ρόστερ. Το αντίθετο. Θα παραμείνουν κανονικά στο Ρέντη, θα προπονούνται μόνοι τους και τον Ιανουάριο, θα συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ