Κέρκυρα για…φίλημα (1-0)

Κέρκυρα για…φίλημα (1-0)

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές για να επιστρέψει στις νίκες η Κέρκυρα, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να επικρατεί με 1-0 (με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό) του Παναιτωλικού. Οι νησιώτες είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν το γκολ που πέτυχε ο Νούνες στο 79′, όχι μόνο γιατί τους έδωσε προβάδισμα σε […]

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές για να επιστρέψει στις νίκες η Κέρκυρα, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να επικρατεί με 1-0 (με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό) του Παναιτωλικού.

Οι νησιώτες είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν το γκολ που πέτυχε ο Νούνες στο 79′, όχι μόνο γιατί τους έδωσε προβάδισμα σε μια κρίσιμη καμπή του ματς, αλλά κι επειδή ήταν το πρώτο σε ροή αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα τρία προηγούμενα ήταν με πέναλτι.

Η επικράτηση των γηπεδούχων χαρακτηρίζεται δίκαιη και η αλήθεια είναι πως η Κέρκυρα είχε τις φάσεις για να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Ιωάννου είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και δύο – τρεις ακόμα καλές τελικές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κυριακίδης έδειξε σ’ ετοιμότητα όταν χρειάστηκε.

Σούπερ Επστάιν

Η Κέρκυρα επέλεξε να χτυπήσει τον Παναιτωλικό από τ’αριστερά, με τον Επστάιν να προκαλεί πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και τελικά να φτάνει στη νίκη με μια κίνηση του Βοσνιάδη απ’ τον πάγκο.

Η αλλαγή του Νούνες

Ο προπονητής της Κέρκυρας πέρασε στο ματς τον Νούνες και αν μη τι άλλο δικαιώθηκε για την επιλογή του. Ο επιθετικός της Κέρκυρας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με εξαιρετικό πλασέ από δύσκολη θέση, έντεκα λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Το «κλειδί» Η αλλαγή του Νούνες αποδείχθηκε «χρυσή» για τους νησιώτες. Ήταν αυτός που έκρινε το ματς, τελειώνοντας μ’ εξαιρετικό τρόπο τη φάση στο 79′.

10άρι: Ο Νούνες πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη, ωστόσο θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην εξαιρετική εμφάνιση του Επστάιν. Ο Γερμανός εξτρέμ της Κέρκυρας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και απ’ τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Ο Μάκης Χάβος περίμενε περισσότερα πράγματα απ’ τον Μοράρ, αλλά ο επιθετικός του Παναιτωλικού δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του προπονητή του.

Γιατί κόουτς; Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, αλλά ο προπονητής, θα πρέπει ν’ αναρωτηθεί για τους λόγους που ενώ οι παίκτες του κάνουν ευκαιρίες, δε βρίσκουν εύκολα το γκολ.

Διαιτητής: Κανένα πρόβλημα για τον Σέζο, η διαιτησία του ήταν καλή.

ΚΕΡΚΥΡΑ 1 – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής: Σέζος.

Βοηθοί: Σάββας, Χατζηνάκος.

4ος: Μπαλατσούκας.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Σιόντης, Αρτυματάς, Γκομές, Ζορμπάς (73’ Μπαλάφας), Επστάιν (66’ Νούνες), Παμλίδης (89’ Μπάουμαν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (75’ Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Παρράς (48’ Ρότσα), Μπράβο, Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας (59’ Κλέσιο), Μοράρ.

Γκολ: 79’ Νούνες

Κάρτες: 12΄Αρτυματάς, 25’ Σιόντης, 70’ Ζορμπάς, 85’ Μπαλάφας, 91’ Νούνες / 23’ Ντίας, 73’ Μοράρ

 

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Live Kέρκυρα – Παναιτωλικός

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ