Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρεται για Μολέδο η Ντιναμό Κιέβου

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρεται για Μολέδο η Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου έρχεται στο προσκήνιο για τον Ροντρίγκο Μολέδο, με τους Ουρκανούς να έχουν παρακολουθήσει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού και να θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνάς τους

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει πολύ τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς φαίνεται ότι θα έχει πολλές προτάσεις για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 30χρονος αμυντικός, παρουσιάζεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Πράσινη. Οι Ουκρανοί έχουν παρακολουθήσει τον άσο του Παναθηναϊκού και έχουν σχηματίσει καλή άποψη. Επιθυμούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνάς τους και ο Μολέδο θεωρείται καλή περίπτωση.

Ο Βραζιλιάνος, πριν λίγες μέρες, μέσω του μάνατζέρ του εξέφρασε την επιθυμία του να μην κινηθεί κατά του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας προσφυγή προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του, καθώς θέλει να βοηθήσει τους Πράσινους.

Παράλληλα, για τον Μολέδο ενδιαφέρεται και η πρώην ομάδα του η Ιντερνασιονάλ, η οποία σκοπεύει να κάνει κίνηση τον Γενάρη. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ζητάει 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ένα ποσό που ευελπιστεί να ρίξει η ομάδα από τη Βραζιλία. Ωστόσο, στο κόλπο έχει μπει και η Ντιναμό Κιέβου και μένει να φανεί εάν θα δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο τον Γενάρη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στο Τριφύλλι από το 2015 και μετράει με την πράσινη φανέλα μέχρι στιγμής 64 συμμετοχές και 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ