«Ξεχάστε την Μίλαν, μόνο νίκη με Ατρόμητο»

«Ξεχάστε την Μίλαν, μόνο νίκη με Ατρόμητο»

Η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του, σήμερα στα Σπάτα

Η ΑΕΚ από το πρωί του Σαββάτου άφησε πίσω της το ματς με την Μίλαν και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο.

Εκεί όπου θέλει μόνο τη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα του Φαλήρου, μπορεί να την φέρει… άμεσα, ξανά στην κορυφή.

Τα παραπάνω, μεταφέρθηκαν σήμερα προς τους παίκτες και από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα.

Δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση που έκαναν στο «Σαν Σίρο» και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, αλλά ξεκαθαρίζοντάς τους παράλληλα πως αυτό το παιχνίδι πρέπει τώρα να μείνει πίσω.

Με την προσοχή όλων, να στρέφεται στον Ατρόμητο και στην επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Μπράβο ξανά για την προσπάθεια και την συγκέντρωση που δείξατε απέναντι στην Μίλαν. Ήταν ένα ματς μεγάλων απαιτήσεων, στις οποίες όμως ανταπεξήλθατε. Κάνατε στο γήπεδο όλα όσα λέγαμε τις προηγούμενες μέρες και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα όμως δεν έχουμε περιθώρια για να μείνουμε σε αυτό το ματς και να χαρούμε για το αποτέλεσμα που πήραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στο ματς της Δευτέρας. Που δεν θα είναι εύκολο. Όμως εμείς θα πρέπει να το κερδίσουμε. Παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που μπορεί να μας φέρουν ξανά στην πρώτη θέση. Και θέλω από όλους σας, να ξεχάσατε το παιχνίδι με την Μίλαν και να έχετε στο μυαλό σας μόνο αυτό με τον Ατρόμητο και το πώς θα πάρουμε τη νίκη», είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ