Λεβαδειακός : «Κλειστά τα εκδοτήρια με την ΑΕΚ»

Λεβαδειακός : «Κλειστά τα εκδοτήρια με την ΑΕΚ»

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε πως δεν θα ανοίξουν τα εκδοτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, διότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λειβαδιάς την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Η διοίκηση του Λεβαδειακού, αποφάσισε να είναι κλειστά τα εκδοτήρια, λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τα εκδοτήρια κατά την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά.

Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου μέχρι την Κυριακή 3/12/2017 και ώρα 14:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ