Boύκοβιτς: «Στα μέσα της σεζόν θα είμαστε πρώτοι»

Boύκοβιτς: «Στα μέσα της σεζόν θα είμαστε πρώτοι»

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς έκανε δηλώσεις αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι NOVA. Ο 29χρονος Σέρβος μιλάει και για την αγωνιστική κατάστασή του, καθώς τον προηγούμενο μήνα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Μεταξύ άλλων, ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Φυσικά περιμένουμε να γίνει ένας ωραίος […]

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς έκανε δηλώσεις αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι NOVA.

Ο 29χρονος Σέρβος μιλάει και για την αγωνιστική κατάστασή του, καθώς τον προηγούμενο μήνα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Μεταξύ άλλων, ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε:

«Φυσικά περιμένουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας. Επίσης περιμένουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Μου αρέσει κάθε ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά ματς. Ελπίζω όταν τελειώσει να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς για τον κόσμο, για τον Ολυμπιακό.

Αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για εμάς να τους νικήσουμε και φυσικά για να τους πλησιάσουμε στη βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι στα μισά της περιόδου θα είμαστε πρώτοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ