ΑΕΚ : Επιστροφή στη Super League μετά από 7.5 χρόνια για τον Κονέ

ΑΕΚ : Επιστροφή στη Super League μετά από 7.5 χρόνια για τον Κονέ

Το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στη φετινή Super League πραγματοποίησε κόντρα στον Πλατανιά ο Παναγιώτης Κονέ, αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 7.5 χρόνια.

Με νίκη κόντρα στον Πλατανιά (3-0) γιόρτασε την επιστροφή του στη Super League ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα 7.5 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 18 Απριλίου του 2010 με τη φανέλα του Ηρακλή, σκοράροντας μάλιστα στην εντός έδρας ήττα 4-2 από την Ξάνθη.

Όσο για την τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ; Αυτή χρονολογείται στις 11 Μαΐου του 2008 και στην εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο για τα play-off.

O Παναγιώτης Κονέ πωλήθηκε από τον Ηρακλή στη Μπρέσια το καλοκαίρι του 2010 και την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Μπολόνια, με τους Ροσομπλού να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή το 2012.

Δύο χρόνια αργότερα η Ουντινέζε τον απέκτησε έναντι 4.5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν την επιστροφή του στην ΑΕΚ προηγήθηκαν δύο ακόμα δανεισμοί, στη Φιορεντίνα από τον Γενάρη έως το καλοκαίρι του 2016 και στη Γρανάδα από τον Γενάρη ως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ