Κέρκυρα – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κέρκυρα – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Μάριν ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με τον Τζούρτζεβιτς έδωσαν την ώθηση που χρειάζονταν οι πρωταθλητές για να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη.

Προτό: Κακή εκτίμηση στο γκολ της Κέρκυρας καθώς η μπάλα ήταν ψηλά και θα μπορούσε στο πρώτο γέμισμα να κάνει έξοδο. Στην συνέχεια με δύο-τρεις πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε τον Ολυμπιακό.

Ελαμπντελαουί: Καλός στο δεύτερο ημίχρονο, με λάθη και κακές τοποθετήσεις στο πρώτο 45λεπτο. Δεν ξεχώρισε αλλά τουλάχιστον ήταν κάπως καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Μποτία: Πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, όταν συνολικά ο Ολυμπιακός είχε χαθεί στην βροχή. Στην επανάληψη ήταν πιο ουσιαστικός.

Σισέ: Για ένα ακόμη παιχνίδι το θηρίο του Ολυμπιακού ξεχώρισε. Μπορεί και αυτός να μην ξεκίνησε καλά όμως βρήκε ρυθμό, κέρδισε μάχες και βεβαίως πέτυχε το γκολ στο 46΄που έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα.

Κούτρης: Κακό παιχνίδι απο τον Έλληνα αριστερό μπακ που δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά. Και ανασταλτικά είχε πολλά προβλήματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ταχτσίδης: Ξεκίνησε βασικός αλλά δεν δικαίωσε τον Λεμονή με την απόδοση του. Μια καλή ενέργεια και πολλές χαμένες φάσεις στον άξονα. Έμεινε στον πάγκο στην επανάληψη.

Ρομαό: Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, όπως όλοι άλλωστε οι ερυθρόλευκοι. Ήταν όμως απο τους καλύτερους στην επανάληψη παίζοντας μάλιστα μόνος του στον άξονα για μεγάλο διάστημα έως ότου μπήκε ο Ζιλέ.

Πάρντο: Ξεκίνησε βασικός αλλά η προσφορά του ήταν μηδενική. Σωστά τον έβγαλε στο ημίχρονο ο Λεμονής.

Σεμπά: Μπορεί να μην πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά τουλάχιστον διακρίθηκε για τον δυναμισμό του.

Φορτούνης: Δεν μπόρεσε να δώσει επιθετικά ρυθμό στον Ολυμπιακό. Είχε πάντως δύο πολύ καλές ευκαιρίες με σουτ ενώ στην επανάληψη συνεργάστηκε πολύ καλά με τους επιθετικούς όταν ο Ολυμπιακός άνοιξε το παιχνίδι.

Ανσαριφάρντ: Ήταν μέσα στις φάσεις στην επανάληψη και βοήθησε στην ανατροπή. Στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ήταν σε αναζήτηση…

Τζούρτζεβιτς: Ο Σέρβος φώναξε παρών και πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν και ο Ολυμπιακός αλλά και αυτός για την ψυχολογία του. Έκανε το 1-2 ενώ έδωσε και την πάσα στον Μάριν στη φάση του 1-3.

Μάριν: Μαζί με τον Τζούρτζεβιτς άλλαξαν την μοίρα του Ολυμπιακού στην επανάληψη. Σπουδαίο ματς απο τον Γερμανό που έδειξε πως θα έπρεπε να είναι στο βασικό σχήμα. Μεγάλη προσφορά στην ανατροπή και ένα πανέμορφο γκολ για το τελικό 1-3 κλειδώνοντας το παιχνίδια για τους Πειραιώτες.

Ζιλέ: Μπήκε μετά το 1-3 για να κάνει δίδυμο με τον Ρομαό στον άξονα και βοήθησε στον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο προπονητής: Τάκης Λεμονής

Είδε την ομάδα του να είναι κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και επιλογές του να μην δικαιώνονται. Ρίσκαρε πολύ και δικαιώθηκε στην επανάληψη με το 4-4-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ