Παναθηναϊκός : Από πρόστιμο μέχρι διακοπή συμβολαίου σε Τσάβες

Παναθηναϊκός : Από πρόστιμο μέχρι διακοπή συμβολαίου σε Τσάβες

Ο Αντρές Τσάβες έφυγε για την Αργεντινή χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δει τον γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, αφού σήμερα το πρωί είπε στον Μαρίνο Ουζουνίδη πως αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση. Όπως διαβάσατε από to10.gr οι πράσινοι δεν του έδωσαν άδεια για να ταξιδέψει, […]

Ο Αντρές Τσάβες έφυγε για την Αργεντινή χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δει τον γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, αφού σήμερα το πρωί είπε στον Μαρίνο Ουζουνίδη πως αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση.

Όπως διαβάσατε από to10.gr οι πράσινοι δεν του έδωσαν άδεια για να ταξιδέψει, λέγοντάς του να κάνει μαγνητική, με τον παίκτη να αποφασίζει από μόνος του να αναχωρήσει για την πατρίδα του και πλέον να κινδυνεύει με τιμωρία από τον Παναθηναϊκό, βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Τι προβλέπει κάτι τέτοιο; Από πρόστιμο μέχρι διακοπή συμβολαίου. Η τιμωρία του Αργεντινού είναι πλέον στο χέρι της διοίκησης για το πόσο «βαριά» θα είναι και όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή μοιάζουν ανοιχτά.

Ακόμα και το – τραβηγμένο μεν, πιθανό δε – σενάριο να μην φορέσει ποτέ ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ