Παναθηναϊκός : Παραληρηματικές ύβρεις που δεν μας αγγίζουν

Παναθηναϊκός : Παραληρηματικές ύβρεις που δεν μας αγγίζουν

«Ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα», αναφέρουν οι Πράσινοι σε επίσημη ανακοίνωση για όσα έγιναν στο Περιστέρι.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός πριν από λίγη ώρα. Για όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αλλά και για όσα ακολούθησαν στο… τρίτο ημίχρονο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη.

Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα.

Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου η φράση «στα τρία κόρνερ πέναλτι», απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ