Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : Χαμός με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ατρόμητου και τον Σταμάτη Γαρρή

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : Χαμός με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ατρόμητου και τον Σταμάτη Γαρρή

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, με κεντρικά πρόσωπα τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ατρομήτου, Γιώργο Πέτρου και υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτη Γαρρή.

Μεγάλη ήταν η ένταση μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση και μάλιστα κάποιους να έρχονται κοντά ακόμα και στο να πιαστούν στα χέρια.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ατρόμητου, Γιώργος Πέτρου, μίλησε σε πολύ έντονο ύφος προς τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή, λέγοντάς του χαρακτηριστικά. «Τι θα μου κάνεις; Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα. Πρόσεχε πως μιλάς εδώ», με τον Γαρρή να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του εξηγεί πως δεν ειπώθηκε τίποτα από πλευράς του, αλλά τον Πέτρου να συνεχιζει.

Λίγο αργότερα η ένταση ανέβηκε εντός αποδυτηρίων, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αναρωτιούνται για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η ένταση και έναν εκ των διοικούντων τον Ατρόμητο να γυρίζει και να τους λέει: «Τι μιλάτε εσείς. Σε λίγο καιρό θα είστε στη Γ’ Εθνική. Έρχεστε εδώ και μιλάτε κιόλας;».

Αμέσως μετά ακούστηκε η έκφραση «Ελάτε στη Λεωφόρο και θα ανταποδώσουμε τη… φιλοξενία», κάτι που έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Σπανός για Φύσσα: Μας βγάζετε κατηγορούμενους στα παιδιά μας

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόσο με τον Μάνταλο, όσο και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν και ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός. Μάλιστα, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια φώναζε. «Μας έχετε βγάλει κατηγορούμενους, μας βλέπουν τα παιδιά μας και μιλάτε κιόλας; Μας έχετε βγάλει κατηγορούμενους και ζητάτε και τα ρέστα;».

Μάλιστα, υπήρξε και επεισόδιο μεταξύ του Σπανού και αστυνομικούς, λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου. O Σπανός έκανε και αναφορά στον Τάκη Φύσσα, ο οποίος είχε μιλήσει παλαιότερα για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, φωτογραφίζοντάς τον ουσιαστικά πως εκείνος ευθύνεται για όσα τον κατηγορούν σημερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ