Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Λαμίας με Παναθηναϊκό

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Λαμίας με Παναθηναϊκό

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Superleague (Σάββατο 21/10, 20:30) και η διοίκηση των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Το πρώτο της «sold out» στην Superleague ανακοίνωσε η Λαμία για το αυριανό ματς με το «τριφύλλι». Η ομάδα της Φθιωτίδας έκανε έκκληση στον κόσμο για τον […]

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Superleague (Σάββατο 21/10, 20:30) και η διοίκηση των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί.

Το πρώτο της «sold out» στην Superleague ανακοίνωσε η Λαμία για το αυριανό ματς με το «τριφύλλι». Η ομάδα της Φθιωτίδας έκανε έκκληση στον κόσμο για τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνος ανταποκρίθηκε και αναμένεται να δώσει «βροντερό παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου (21/10, 20:30) έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λαμίας για την στήριξη του και περιμένουμε ανάλογο ενδιαφέρον και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ομάδας μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ