Χωρίς Λόπες και Τσοκάνη στη Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

Χωρίς Λόπες και Τσοκάνη στη Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στη Κέρκυρα για το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα χωρίς να έχει στην αποστολή τους τραυματίες, Λόπες και Τσοκάνη. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ σήμερα και ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων». […]

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στη Κέρκυρα για το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα χωρίς να έχει στην αποστολή τους τραυματίες, Λόπες και Τσοκάνη.

Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ σήμερα και ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τον Λόπες, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Τσοκάνη που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και τρέχει να προλάβει το ματς Κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ