Αποκλειστικό : Μιλάει με Περντεντάι ο Πανιώνιος

Αποκλειστικό : Μιλάει με Περντεντάι ο Πανιώνιος

Κοντά στην απόκτηση του Φανόλ Περντεντάι, οι Κυανέρυθροι. Διαβάστε ποιος είναι ο διεθνής 26άχρονος κεντρικός χαφ, με τη μεγάλη θητεία στη Γερμανία, που… πάει Πλατεία.

Ο Γενάρης πλησιάζει και to10.gr αποκαλύπτει μια μεταγραφική ιστορία που μπορεί σύντομα να προκύψει με… επίσημη ανακοίνωση. Ναι, είναι προχωρημένο το θέμα. Υπάρχουν συζητήσεις και η αίσθηση πως ο Πανιώνιος είναι κοντά στην απόκτηση του Φανόλ Περντεντάι. Του 26άχρονου διεθνούς Κοσοβάρου αμυντικού χαφ που μένει ελεύθερος από τη Μόναχο 1860.

Ο Περντεντάι αγωνίζεται… μια ζωή στη Γερμανία. Η καριέρα του ξεκίνησε στη Χέρτα Βερολίνου που τον ανέδειξε από τα τμήματα υποδομής της. Εκεί έμεινε ως το 2014 (24 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα). Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κότμπους, την Φρανκφούρτη ενώ φέτος αγωνίζεται στη Μόναχο 1860, με την οποία έχει 14 συμμετοχές.

Αν και αγωνίστηκε συνολικά 17 φορές στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, τελικά επέλεξε τη χώρα καταγωγής του και έγινε διεθνής με το Κόσοβο. Έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2016 και έκτοτε μετράει 6 συμμετοχές με τους Κοσοβάρους. Αγωνίστηκε ως βασικός όλες τις φορές, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας.

Είναι ένας παίκτης που δεν έχει βγάλει σοβαρούς τραυματισμούς στα οχτώ χρόνια καριέρας του ως τώρα και αγωνίζεται κυρίως στον άξονα σαν αμυντικός και κεντρικός χαφ, ενώ καλύπτει με επιτυχία και τη θέση του δεξιού μπακ.

Δείτε ένα από τα γκολ του Περντεντάι και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο στα παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ