ΑΕΚ – Πλατανιάς : Και οι δημοσιογράφοι με εισιτήριο

ΑΕΚ – Πλατανιάς : Και οι δημοσιογράφοι με εισιτήριο

Η συμβολική κίνηση των ρεπόρτερ της ΑΕΚ και το «ευχαριστώ» του διευθυντή επικοινωνία της ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (22/11) την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, στο οποίο έχει οριστεί γενική είσοδος στα 5 ευρώ, προκειμένου ο κόσμος να ανταποκριθεί και τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης προκειμένου να στηριχθούν οικονομικά οι συνάνθρωποί μας που περνούν δύσκολες μέρες αυτή την περίοδο και για την οποία, υπάρχει μαζική κινητοποίηση.

Μάλιστα, για το εν λόγω ματς αναμένεται να αγοράσουν εισιτήριο και οι δημοσιογράφοι, καθώς οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ προχώρησαν στη συμβολική κίνηση της αγοράς συνολικά 50 εισιτηρίων. Στηρίζοντας έτσι με αυτή τη συμβολική κίνηση την προσπάθεια που γίνεται για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Ο διευθυντής της επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, χαιρέτησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook αυτή την κίνηση, που είναι για έναν ιερό σκοπό: «Και οι δημοσιογράφοι με εισιτήριο στο ματς με τον Πλατανιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που πριν από λίγο μου ζήτησαν να μεσολαβήσω για να προμηθευτούν κανονικά τα εισιτήριά τους υπέρ του κοινού σκοπού! Το ελάχιστο που όλοι μαζί από κοινού θα μπορούσαμε να κάνουμε!», έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ