Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90'+5 με το γκολ του Μολέντο, όμως μια αδράνεια τους Χουλτ και της άμυνας γενικά έφτανε για να πάρει η ΑΕΚ την ισοπαλία.Ας δούμε ποιοι ξεχώρισαν από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Βλαχοδήμος: Έδειξε νευρικότητα και δεν είχε ψύχραιμες επεμβάσεις. Κάτι που φάνηκε κυρίως στην ευκαιρία της ΑΕΚ, όταν το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στρώθηκε στον Λιβάγια.

Κουλιμπαλί: Ανασταλτικά έκανε ένα καλό ματς, κλείνοντας την πτέρυγα. Ωστόσο δημιουργικά προσέφερε ελάχιστα.

Μολέντο: Μπορεί να αγωνίστηκε «σκάρτα» 30 λεπτά, ωστόσο πρόλαβε να κάνει τη… δουλειά για τον Παναθηναϊκό. Νικώντας στον αέρα όλη την άμυνα της ΑΕΚ, στη φάση του 1-0.

Κολοβέτσιος: Έχασε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και παράλληλα δεν έδειξε «καθαρό» μυαλό, όταν είχε την μπάλα στα πόδια. Δίνοντας στην ΑΕΚ επιθέσεις με βιαστικές απομακρύνσεις.

Χουλτ: Αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ταλαιπώρησε αρκετά τη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ, με τον Γκάλο να δυσκολεύεται στον περιορισμό του, όταν επέλεγε να προωθηθεί.

Σιλά: Ο μέσος των «πράσινων» είχε συμμετοχή και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού, με καλή δουλειά ανασταλτικά και παράλληλα βοήθειες στη δημιουργία.

Κουρμπέλης: Έβγαλε πολύ πάθος, κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που δημιουργικά η ΑΕΚ έκανε ελάχιστα πράγματα από τον άξονα.

Χίλιεμαρκ: Μπορεί να μην έκανε ένα σούπερ ματς, έχοντας πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, ωστόσο του πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Μολέντο.

Λουντ: Βοήθησε πολύ ανασταλτικά με τις γρήγορες επιστροφές του, ενώ όταν είχε την μπάλα στα πόδια, επέλεγε να πάει στα… σίγουρα. Κάνοντας ένα συνολικά καλό ματς.

Βιγιαφάνιες: Ο Αργεντινός μέσος δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, πήρε πάνω του φάσεις, ωστόσο όταν εκνευρίστηκε έκανε λάθος επιλογές και δεν έδειξε «καθαρό» μυαλό.

Μολίνς: Στη φάση του 80’ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, όμως σούταρε μάλλον βιαστικά. Βοήθησε πάντως κρατώντας μπάλα και «γεμίζοντας» με την παρουσία του την αντίπαλη άμυνα.

Κουτρουμπής: Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μολέδο και έδειξε σε έναν βαθμό συνεπής. Κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες στον αέρα.

Άλτμαν: Η είσοδός του στο ματς έδωσε μια φρεσκάδα στον Παναθηναϊκό, με τον μέσο των «πράσινων» να πιέζει τα χαφ της ΑΕΚ και να κερδίζει μπάλες.

Ρέις: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί

Ουζουνίδης: Παρέταξε μια ομάδα συμπαγή, που έδειχνε αποφασισμένη για τη νίκη. Στηριζόμενη κυρίως στην εξαιρετική αμυντική της λειτουργία. Ίσως, όμως, καθυστέρησε να κάνει την 3η αλλαγή που είχε στη διάθεσή του, ειδικά από τη στιγμή που είχε φανεί πως πάμε για ένα φινάλε… ροντέο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ