Με σέντερ φορ τον Καρίμ

Με σέντερ φορ τον Καρίμ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, με τον Ιρανό να πετυχαίνει δύο γκολ στο 4-3 επί του Πανιωνίου. Ο Ιρανός επιθετικός δεν ταξίδεψε όμως στη Βαρκελώνη για τον αγώνα με την Μπάρτσα καθώς ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας των Πειραιωτών. Όλα όμως δείχνουν ότι ο Λεμονής προορίζει τον […]

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, με τον Ιρανό να πετυχαίνει δύο γκολ στο 4-3 επί του Πανιωνίου. Ο Ιρανός επιθετικός δεν ταξίδεψε όμως στη Βαρκελώνη για τον αγώνα με την Μπάρτσα καθώς ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας των Πειραιωτών.

Όλα όμως δείχνουν ότι ο Λεμονής προορίζει τον Ανσαριφάρντ για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Εμενίκε δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Η σκέψη λοιπόν του 57χρονου κόουτς των πρωταθλητών είναι η χρησιμοποίηση του «Άνσα» στην κορυφή της επίθεσης, με τον Φορτούνη να είναι πίσω απ’ τον Ιρανό σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι δυο τους άλωστε έχουν συνεργαστεί περίφημα στα ματς με Λάρισα και Πανιώνιο και τούτο δεν έχει περάσει απαρατήρητο απ’ τον Λεμονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ