Κουλιμπαλί: «Κάνω καλά τη δουλειά μου»

Κουλιμπαλί: «Κάνω καλά τη δουλειά μου»

Σκοπός του Ουσμάν Κουλιμπαλί, όπως δήλωσε, είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει νίκες παρότι γνωρίζει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων του εξωτερικού. Ο παίκτης το θεωρεί ως αναγνώριση της προσπάθειάς του στους «πράσινους». Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ανέφερε στο novasports.gr: «Κι εγώ έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα. Θετικό είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρονται σύλλογοι για […]

Σκοπός του Ουσμάν Κουλιμπαλί, όπως δήλωσε, είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει νίκες παρότι γνωρίζει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων του εξωτερικού. Ο παίκτης το θεωρεί ως αναγνώριση της προσπάθειάς του στους «πράσινους».

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ανέφερε στο novasports.gr: «Κι εγώ έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα. Θετικό είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρονται σύλλογοι για μένα. Σημαίνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Βρίσκομαι, όμως, εδώ και σκοπός μου είναι κάνω το καλύτερο για να πάρουμε νίκες αρχικά μέχρι τον Γενάρη αλλά και στην συνέχεια».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό υποστήριξε: «Όλοι ξέρουμε την κατάσταση εδώ. Βεβαίως είναι λεπτό το ζήτημα, εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό».

Όσον αφορά το επερχόμενο ματς κόντρα στη Λαμία είπε: «Σαφώς τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εκτός έδρας γιατί δεν έχουμε τους φιλάθλους μας που μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Ελπίζω στη Λαμία να έχουμε κάποιος οπαδούς μαζί μας. Ομάδες σαν την Λαμία μας περιμένουν όμως εμείς πάμε εκεί για την νίκη».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να σχολιάσει και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Στο μυαλό όταν βλέπεις δύο παίκτες να έχουν πάρει κόκκινη κάρτα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Μετά την πρώτη κόκκινη μας ισοφάρισαν. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο, είχαμε και τους φιλάθλους μας και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε».

Αναφέρθηκε, τέλος, και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει συνηθίζει να σκοράρει: «Η άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες, είναι όλη η ομάδα. Πρέπει όλοι να είναι δεμένοι, στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι σε συνεχή επίθεση και αυτό παίζει ρόλο γιατί αναγκάζεις τον αντίπαλο να παίξει αναλόγως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ