Ουζουνίδης: «Εχουμε βρει το χαφ και γίνονται συζητήσεις»

Ουζουνίδης: «Εχουμε βρει το χαφ και γίνονται συζητήσεις»

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει βρει τον παίκτη που ψάχνει για τα χαφ και επισήμανε ότι υπάρχει συμφωνία με τη Ρόμα για το δανεισμό του Πόνσε.

Αποκαλύψεις όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μιέτζ Λεγκνίκα. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι η Ενωση έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει για τα χαφ και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οσον αφορά στον Πόνσε, επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, επισήμανε ότι η ΑΕΚ θέλει τον Αργεντινό άσο, αλλά αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η απόκτησή του, τότε θα στρέψει αλλού το βλέμμα της.

Για τον Πόνσε: «Περιμένουμε σε μια δύο ημέρες να ξέρουμε. Με τη Ρόμα υπάρχει συμφωνία, από εκεί και πέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Σαν επιλογή όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρετε καλά ότι η προτεραιότητα δεν είναι η Ελλάδα, είναι η Ισπανία, είναι η Ιταλία. Εμείς θέλουμε τον παίκτη, από εκεί και πέρα δεν θα τον περιμένουμε και πολύ, αν τις επόμενες μέρες δεν προχωρήσει θα κοιτάξουμε κάτι άλλο. Εχουμε βρει και το χαφ, γίνονται συζητήσεις. Όταν είσαι σε φάση διαπραγμάτευσης καλό είναι να μην βγουν τα ονόματα, έτσι ώστε αν γίνει η δουλειά να γίνει πιο καλά. Αυτό που θέλω εγώ είναι ένας ακραίος ποδοσφαιριστής, κοιτάζουμε κάποιους αλλά δεν είναι αυτοί που θα ήθελα».

Για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά: «Όταν θα ανακοινωθούν (γέλια)… Γίνεται κάποια προσπάθεια, κάνουμε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι εύκολο το έχω πει, είναι μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή και λόγω του Μουντιάλ και για το ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να γίνονται κινήσεις στις ομάδες έτσι ώστε να βγαίνουν παίκτες στην αγορά για να μπορούμε να επιλέξουμε αυτούς που θέλουμε, μας έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες κοιτάμε, ακόμα δεν είναι αυτοί που θέλουμε, το έχω δεν θα πάρω κάποιον παίκτη που δεν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θέλουμε δύο τρεις ποδοσφαιριστές, σε δύο θέσεις έχουμε βρει αυτούς που θέλουμε, γίνονται επαφές, γίνονται συζητήσεις και ελπίζω τις επόμενες μέρες να τελειώσουμε».

Για το παιχνίδι με την Μιέτζ Λεγκνίκα και τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία: «Δεν έχουμε δουλέψει πολύ σε θέματα τακτικής, έχουμε κάνει μόνο μια προπόνηση αμυντικά και επιθετικά οπότε δεν περίμενα να δω και σπουδαία πράγματα σήμερα. Αυτό που με ενδιέφερε όμως να δω όμως είναι πως είμαστε από τα τρεξίματα μας, είναι λογικό να μην έχουμε την φρεσκάδα που πρέπει. Από εκεί και πέρα από το κάθε παιχνίδι βγάζεις συμπεράσματα, βλέπεις πράγματα , είδα και γω αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, οπότε θα επικεντρωθούμε σε αυτά για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Ήθελα σήμερα να δώσω από 45’ λεπτά σε κάθε παίκτη εκτός από κάποιους μικρούς.

Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να βάλω τις ομάδες πιο ισορροπημένα γι αυτό είδατε κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις, ήταν φυσιολογικό να μην υπάρχει συνοχή που θέλαμε. Τα παιδιά προσπαθούν να αφομοιώσουν κάποια στοιχεία που ζητάω εγώ στο παιχνίδι, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο από την μια στιγμή στην άλλη να τα περάσουμε, θέλουν επαναλήψεις, μέρες δουλειά και γι’ αυτό σας είπα πως όσο περνάνε οι μέρες θα είναι καλό για όλους και γι’ αυτούς να μάθουν εμένα και εγώ καλύτερα να τους μάθω. Γι’ αυτό είναι αυτά τα φιλικά για να δούμε τα λάθη μας, να δούμε τα στοιχεία που μπορούμε να περάσουμε ή αυτά που δεν μπορούμε για να επιλέξουμε το καλύτερο στιλ παιχνιδιού που θα ταιριάζει στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ