Παναθηναϊκός : Καταρχήν θετικός ο Τσίπρας για το Athens Alive

Παναθηναϊκός : Καταρχήν θετικός ο Τσίπρας για το Athens Alive

Ολοκληρώθηκε έπειτα από 3 ώρες η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους εκπροσώπους του Athens Alive. Θετικός για την υλοποίηση του πρότζεκτ ο πρωθυπουργός, θα τα πουν εκ νέου οι δύο πλευρές.

Θετική διάθεση από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το πρότζεκτ του Athens Alive υπήρξε στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους του κοντσόρτσιουμ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έδωσε το παρών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 7, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τις δύο πλευρές να αναλύουν τα δεδομένα, αλλά να μην υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση ακόμα σχετικά με τον συντελεστή δόμησης. Η διάθεση που υπάρχει από την κυβέρνηση ως προς την υλοποίηση του έργου είναι πολύ θετική, αφού μία τέτοια επένδυση θα φέρει πολλά θετικά σε όλη την πόλη της Αθήνας.

Ωστόσο, όλο αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, κάτι που ξεκαθαρίστηκε στο σημερινό ραντεβού. Athens Alive και κυβερνώντες θα τα πουν και πάλι, ώστε να θέσουν πια και ένα πιο ξεκάθαρο χρονικό περιθώριο για το πως θα προχωρήσουν.

Φυσικά, η εξέλιξη θα αφορά και τον Παναθηναϊκό, αν εν τέλει πάνε όλα καλά, μιας και το ΟΑΚΑ θα είναι πάντα μια υποψήφια έδρα για τον Παναθηναϊκό, με οποιαδήποτε διοίκηση, ενώ ο Γιαννακόπουλος δεν σβήνει από το μυαλό του την επιθυμία εμπλοκής του με την ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ