«Παίζει» ο Καμπετσής για Παναθηναϊκό

«Παίζει» ο Καμπετσής για Παναθηναϊκό

Τον επιθετικό της Ντόρμουντ και πρώην του Ολυμπιακού Αργύρη Καμπετσή έχει ψηλά στη λίστα του ο Παναθηναϊκός για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει περιπτώσεις παικτών κάτω των 23 ετών και ο 19χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ και πρώην του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπετσής είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού.

Οι Νταμπίζας και Δώνης, έχουν ήδη σχηματίσει μια λίστα με ονόματα νεαρών επιθετικών όπως ο Σιφναίος και ο Ρεγκάκος, αλλά ο Καμπετσής έχει σαφές προβάδισμα, αφού τα παικτικά χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο κόντρα στα «θέλω» των δύο ανδρών που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων.

Ο ύψους 1,86μ. Καμπετσής είναι ποδοσφαιρικό τέκνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-19, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού και μπορεί να καλύψει με επάρκεια τη θέση του αριστερού εξτρέμ αλλά και του περιφερειακού επιθετικού πίσω από τον φουνταριστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ