Λάζαρος : Το συμβόλαιο-φάντασμα και η… τιμωρία

Λάζαρος : Το συμβόλαιο-φάντασμα και η… τιμωρία

Τα (πολλά) αναπάντητα ερωτήματα των κινήσεων της ΑΕΚ για τον Λάζαρο και η… τιμωρία που ήξεραν πριν περάσει ο κανονισμός.

Ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ελεύθερου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου πως στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στον παίκτη όσο και στους ερυθρόλευκους μετά την «ήττα» που δέχθηκαν με την απώλεια του καλύτερου παίκτη που είχαν στην περσινή σεζόν. Η ΑΕΚ έκανε λοιπόν την προσφυγή που είχε προαναγγείλει και μέσω αυτής ζητάει την τιμωρία τόσο του Λάζαρου όσο και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ που τώρα θυμήθηκε πως υπάρχει συμφωνητικό με την Βερόνα για τον δανεισμό του παίκτη και πως μέσω αυτού είχε εγγυημένο συμβόλαιο και την σεζόν που έρχεται με τον παίκτη. Βεβαίως γιατί μπήκε στον κόπο να διαπραγματευθεί με τον Λάζαρο για νέο συμβόλαιο, με εκείνη την περίφημη συνάντηση Μελισσανίδη-Χριστοδουλόπουλου, δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Γιατί αν έχεις εγγυημένο συμβόλαιο και μάλιστα δεν έχεις διάθεση, όπως δεν είχε η ΑΕΚ, να το μετατρέψεις με καλύτερες οικονομικές απολαβές για τον παίκτη τότε ποιος ο λόγος των διαπραγματεύσεων;

Συνάμα η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε το θέμα του Λάζαρου αναφέρεται συνεχώς σε ένα συμβόλαιο-φάντασμα με τον παίκτη. Το οποίο ακόμη και τώρα που έγινε η προσφυγή δεν… εμφανίστηκε, δεν κατατέθηκε.

Στην ΑΕΚ συνάμα ζητάνε την τιμωρία του Ολυμπιακού με βάση το συμφωνητικό με την Βερόνα που είχαν για τον δανεισμό του Λάζαρου, αλλά την ίδια ώρα ο παίκτης ήταν της Βερόνα αλλά είχε και συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την περίοδο που πέρασε…

Το πιο «ζουμερό» βεβαίως έχει να κάνει με τις… μελλοντολογικές ικανότητες που έχουν στην ΑΕΚ. Εδώ και καιρό όλοι γύρω από την ΑΕΚ έλεγαν πως ο Λάζαρος, αν δικαιωθεί η ΑΕΚ, θα τιμωρηθεί με 4-6 μήνες. Που το ήξεραν όμως αφού η ΕΠΟ τώρα πέρασε αυτό τον κανονισμό; Σημεία των καιρών της… εξυγίανσης.

Παράλληλα θα πρέπει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο που επικαλείται η ΑΕΚ πως υπέγραψε το 2016 ο Λάζαρος και για μετά το 2018 δεν έχει νομική ισχύ.

Το θέμα του Λάζαρου είναι λογικό να μας απασχολήσει όσο θα διαρκέσει η δικαστική διαμάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ και παίκτη βεβαίως με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν εκφραστεί επίσημα για το θέμα αλλά να μην δείχνουν κάποια ανησυχία. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έκανε όλες τις κινήσεις που έπρεπε ώστε να είναι όλα σωστά γύρω από την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ