Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίς έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στη χώρα μας και αύριο θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να μπει στην τελική ευθεία η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Παϊροτζ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής με θέμα την ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ, αλλά και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συναντηθεί αύριο με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας απουσιάζει στο εξωτερικό και με την επιστροφή του αύριο στην Αθήνα θα συναντηθεί με τον Παϊρότζ, προκειμένου όλα τα τελευταία θέματα να τεθούν επί τάπητος πριν από την οριστική αλλαγή στην ΠΑΕ.

Απόψε, ο Παϊροτζ θα δειπνήσει με τους συνεργάτες του. Από χθες ο γιος του, Πιτ, μαζί με τον σύμβουλό του πατέρα του, Τζακ Σρίσουμριντ, μίλησαν με ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Απομένει το αυριανό καθοριστικό ραντεβού που σας αναφέραμε για να μπουμε για τα καλά στην τελική ευθεία της αλλαγής σκυτάλης στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ