Τούρκικο ενδιαφέρον για Εμενίκε

Τούρκικο ενδιαφέρον για Εμενίκε

Δύο ομάδες από την Τουρκία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε, που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Ο Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τουρκία. Ο 31χρονος Νιγηριανός επιθετικός πήγε τον Ιανουάριο ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. To χαρακτηριστικό είναι ότι ο Εμενίκε δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι με την Λας Πάλμας και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Νιγηριανός έχει δύο προτάσεις, από τις οποίες η μια προέρχεται από την Ανκαραγκουτσού. Τα σχετικά δημοσιεύματα δεν διευκρινίζουν αν η πρόταση θα αφορά μεταγραφή ή δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να τον παραχωρήσει, καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Νιγηριανός προπονείται στο Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» του Ολυμπιακού και περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει από το λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ