Αποκλειστικό: Δυνατά ο ΠΑΟΚ για τον Ούγκο Βιέιρα!

Αποκλειστικό: Δυνατά ο ΠΑΟΚ για τον Ούγκο Βιέιρα!

Ο Δικέφαλος προχωράει την υπόθεση του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού, που αρέσει στον Λουτσέσκου. Αμεσα οι εξελίξεις, ακόμη δύο ονόματα ψηλά στη λίστα των εναλλακτικών λύσεων.

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αποκαλύψει το ενδιαφέρον που δείχνει ο ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά την ηχηρή αποτυχία της συμφωνίας με τον ελεύθερο Τεέμου Πούκι, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να εντείνει τις επαφές για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Γιοκοχάμα, ο οποίος εξ αρχής αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εξάλλου, πρόκειται ακριβώς για το στιλ επιθετικού που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος τεχνικός. Καθώς και έχει εξαιρετική επαφή με το γκολ, αλλά και είναι πιο κινητικός και δραστήριος από τον Πρίγιοβιτς. Τον οποίο θα μπορεί να συμπληρώσει, εάν και εφόσον ο τελευταίος μείνει στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ μίλησαν ήδη με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Κάρλος Γκονσάλβες, με σκοπό να προχωρήσει η μεταγραφή το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, λέγεται ότι ήδη ζητήθηκε από τον Πορτογάλο ατζέντη να μιλήσει με την ομάδα του Ούγκο Βιέιρα, Γιοκοχάμα Μαρίνος, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης. Καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες αστοχίες. Και πρέπει οπωσδήποτε να εντάξει στο δυναμικό του έναν επιθετικό, ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται να τα έχει βρει με τον εκπρόσωπο του Βιέιρα στα νούμερα που αφορούν τον ποδοσφαιριστή. Ενώ το ίδιο θεωρείται ότι θα γίνει και με την ιαπωνική ομάδα, καθώς ο παίκτης έχει ήδη ζητήσει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη, παρότι αποτελεί τον βασικό επιθετικό της Γιοκοχάμα (σ.σ. 29 γκολ, 3 ασίστ, σε 59 ματς)! Εξάλλου, το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες (31/12/2018) και για αυτό οι Ιάπωνες δεν εγείρουν μεγάλες αξιώσεις για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές και με ακόμη δύο επιθετικούς που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική του λίστα, με το όνομα του Πέδρο Κόντε να παραμένει στις λύσεις. Προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να έχει «ζεστές» και άλλες περιπτώσεις εάν δεν προχωρήσει του Ούγκο Βιέιρα. Που, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο… To10.gr θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ