«Κοντά στη Μάλαγα ο Βούκοβιτς» (pic)

«Κοντά στη Μάλαγα ο Βούκοβιτς» (pic)

Οι Σέρβοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Σέρβο στόπερ, εκτιμώντας ότι ο παίκτης θα μετακομίσει στην Ισπανία

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μάλαγα καθώς και στην πατρίδα του παίκτη υπάρχουν δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Βούκοβιτς πήγε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον σκέφτεται τη μεταγραφή στην Μάλαγα με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Η ομάδα του Πειραιά έχει δεχθεί σχετική πρόταση από τους Ισπανούς και όλα δείχνουν πως θα πουν ναι στον δανεισμό του παίκτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής δεν υπολογίζει τον Βούκοβιτς για τη βασική εντεκάδα της ομάδας του και η Μάλαγα που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, θέλει να πάρει τον διεθνή αμυντικό.

Ο Βούκοβιτς που έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, είχε αρκετά καλή απόδοση στο ματς της εθνικής Σερβίας με τη Νότια Κορέα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «novosti».

Θέλει να πάει Μουντιάλ

Ο Βούκοβιτς είχε τραυματιστεί τον Σεπτέμβριο (θλάση) σε παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κι έμεινε για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης. Η αλλαγή προπονητή (Λεμονής αντί Χάσι) αλλά κυρίως οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σισέ (αλλά και του Ένγκελς) έφεραν τον Σέρβο αμυντικό σε δεύτερο πλάνο.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς η Σερβία θα παίξει στο Μουντιάλ του καλοκαιριού. Ο Βούκοβιτς γνωρίζει πως αν δεν έχει χρόνο συμμετοχής ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει εκτός και γι’ αυτό το λόγο δεν είναι αρνητικός να πάρει μεταγραφή στη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ