Ολυμπιακός : Τα «στοιχήματα», οι σταθερές και τα ερωτηματικά του Ζέεφελντ

Ολυμπιακός : Τα «στοιχήματα», οι σταθερές και τα ερωτηματικά του Ζέεφελντ

Το «χτίσιμο» στο Ζέεφελντ ξεκίνησε για τους ερυθρόλευκους με τον Πέδρο Μαρτίνς να περνάει από «εξετάσεις» τους παίκτες του και να βάζει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία στο «παιχνίδι».

Στο γνώριμο για τον Ολυμπιακό Ζέεφελντ έχουν μπει από χθες 26 ερυθρόλευκοι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ξεκίνημα στο Ρέντη βάζει πλέον για τα καλά την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία στο «παιχνίδι» περνώντας άπαντες από τις «εξετάσεις» του περιμένοντας σκληρή δουλειά και ανταπόκριση στα υψηλά δεδομένα που έχει θέσει.

Και για τους 26 ερυθρόλευκους που βρίσκονται ήδη στο Ζέεφελντ (και σύντομα θα αυξηθούν με την άφιξη των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη, Ευαγγέλου) η δουλειά που θα γίνει θα αποτελέσει τη βάση για την συνέχεια σε αυτό το απαιτητικό διάστημα έως ότου ο Ολυμπιακός βρεθεί στις αρχές Αυγούστου στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι ξεκάθαρο βεβαίως πως για αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται στην προετοιμασία το διάστημα αυτό, με αρχή το Ζέεφελντ θα κρίνει πολλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει εδώ και καιρό να «διαβάζει» την ομάδα του και το υλικό που έχει στη διάθεση του και μέσα από τις προπονήσεις στα βουνά της Αυστρίας θα μπορέσει με μεγαλύτερη σιγουριά να φτάσει σε συμπεράσματα αναφορικά με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δεδομένη τη θέση τους στο ρόστερ.

Τα «στοιχήματα» και τα ερωτηματικά είναι αρκετά με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει στην δράση και να κρίνει πριν το επόμενο ταξίδι, αυτό στο Βέλγιο.

Το σημαντικό για τον Πορτογάλο είναι πως δεν υπάρχει βιασύνη. Έχει χρόνο για να ελαχιστοποιήσει τα λάθη και έτσι να δώσει τις τελικές του αποφάσεις σε συνδυασμό βεβαίως και με τις αφίξεις που θα έχουν προηγηθεί αλλάζοντας τα δεδομένα στο υπάρχον ρόστερ.

Για ποδοσφαιριστές όπως οι Μάνος, Μανθάτης, Μπουχαλάκης, Βέργος, Βρουσάι το διάστημα στο Ζέεφελντ είναι κάτι παραπάνω από ουσιαστικό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις περιπτώσεις των Μάριν, Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Πάρντο που για διάφορους λόγους δεν είναι ξεκάθαρο ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Συνάμα στο Ζέεφελντ θα έχουν την ευκαιρία για να δείξουν πράγματα για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα τόσο ο Καμαρά όσο και ο Γκερέρο ενώ είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στις «παλιοσειρές» με πρώτο και καλύτερο τον Φορτούνη.

Η νέα γενιά του Ολυμπιακού με τους Τσιμίκα, Κούτρη, Ανδρούτσο, Νικολάου και βέβαια τον Γιαννιώτη που μπαίνει για πρώτη φορά σε προετοιμασία των ερυθρολεύκων με το Νο1 να είναι δικό του, είναι ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι για τον Πέδρο Μαρτίνς στο «χτίσιμο» της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ