Πιάνει λιμάνι ο Μασούρας

Πιάνει λιμάνι ο Μασούρας

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική πρόταση στην Λάρισα για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα και είναι μια «ανάσα» απο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού μεσοαμυντικού της θεσσαλικής ομάδας.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα από την Λάρισα είναι ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει με την θεσσαλική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια πολύ καλή πρόταση στην Λάρισα για τον 22χρονο μεσοαμυντικό και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα «κλείσει» άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Ο Μασούρας έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά για την απόκτηση του παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι παρακολούθησαν σε πολλά παιχνίδια της περσινής σούπερ λίγκας τον νεαρό άσο της Λάρισας και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη.

Ο Μασούρας μπορεί να αγωνιστεί σαν δεξί μπακ αλλά έχει την δυνατότητα να παίξει και σαν μέσος, καθώς έχει καλή τεχνική κι επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σε αρκετά παιχνίδια έχει κρατήσει μόνος του όλη την δεξιά πλευρά της Λάρισας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ