ΑΕΚ : Την Πέμπτη η «πρώτη» στα Σπάτα

ΑΕΚ : Την Πέμπτη η «πρώτη» στα Σπάτα

Όλα όσα συζητήθηκαν για την έναρξη των προπονήσεων και την προετοιμασία της ΑΕΚ σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σύσκεψη με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα γραφεία της ΠΑΕ είχε σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον προπονητή και τους συνεργάτες του να βάζουν κάτω όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την έναρξη των υποχρεώσεων της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Όπως αποφασίστηκε η «πρώτη» της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά θα γίνει την Πέμπτη, στα Σπάτα. Η σημερινή σύσκεψη είχε να κάνει με το ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών, πως θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά και οι υπόλοιπες εξετάσεις και γενικώς, το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μέχρι και τη Δευτέρα. Όταν η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Κίελτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική σύσκεψη που έγινε σήμερα στο «στρατηγείο» του Δικεφάλου. Το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ υπήρξε σύσκεψη της εμπορικής διεύθυνσης, της διεύθυνσης μάρκετινγκ αλλά και της διεύθυνσης επικοινωνίας με στελέχη της εταιρίας Capelli σχετικά με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου με τρομακτικό ενδιαφέρον και από τους ανθρώπους της εταιρίας στην Αμερική οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι από τη μέχρι σήμερα προβολή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στελέχη της εταιρίας να είναι παρόντες στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΚ θα φορέσει τη νέα φανέλα! Δείγμα του πως αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Capelli τη συνεργασία με την Ένωση, που ξεκίνησε από φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ