ΑΕΚ : Τελική ευθεία για Πόνσε, «ψάχνεται» για τον στόπερ

ΑΕΚ : Τελική ευθεία για Πόνσε, «ψάχνεται» για τον στόπερ

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Αργεντινού φορ, πάει για κάτι καλύτερο από τον Πόουλσεν για την άμυνα η ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Εζέκιελ Πόνσε για την ΑΕΚ, με την Ένωση να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Ρόμα προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα δεδομένα για τον δανεισμό του 21χρονου Αργεντινού φορ. Η Ένωση προτίθεται να καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο του παίκτη, καταβάλλοντας δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ.

Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει συμφωνία με τη Ρόμα, ωστόσο μέχρι και τώρα, οι Ιταλοί επιμένουν στον ορισμό μιας ρήτρας για την αγορά του παίκτη στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει αυτό το ποσό σημαντικά, ακόμα και κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται άμεσες, αφού το όλο ζήτημα είναι πιθανό έτσι ή αλλιώς να τελειώσει ακόμα και μέχρι την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, για το θέμα του στόπερ φαίνεται πως η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για κάτι καλύτερο από τον Μπιόρν Πόουλσεν της Χάμαρμπι. Ψάχνοντας έναν αμυντικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που θα είναι πιο κοντά στα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ωστόσο η εν λόγω προσθήκη δεν δείχνει να έχει ακόμα δρομολογηθεί, με το σενάριο να αναχωρήσει η ομάδα για την Πολωνία χωρίς μεταγραφή στην άμυνα να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό. Μιας και το βάρος έχει πέσει τα τελευταία 24ωρα στην υπόθεση του Πόνσε αλλά και στην απόκτηση εξτρέμ. Εκεί όπου υπάρχουν πάντα στο κάδρο οι περιπτώσεις των Ματσίς, Καρντάμπια και Κάμπελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ