Ξάνθη : Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Ξάνθη : Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Στις 4 Ιουλίου ορίστηκαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των παικτών, ενώ μία μέρα μετά θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση.

Η Ξάνθη μετράει αντίστροφα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας η οποία τυπικά θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιουλίου θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των παικτών και στις 5 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Για τις 4 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, έχουν οριστεί οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας και στη συνέχεια (19:00) η πρώτη προπόνηση στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας – 5 έως 21 Ιουλίου – περιλαμβάνει προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, στα Πηγάδια.

Από την Κυριακή 22 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, η Xanthi FC θα βρίσκεται στο Pravets της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν την επιστροφή στην βάση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου.

Τα φιλικά της ομάδας θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ