Superleague : Συνάντηση την Τετάρτη με Βασιλειάδη, συμβούλιο την Παρασκευή

Superleague : Συνάντηση την Τετάρτη με Βασιλειάδη, συμβούλιο την Παρασκευή

Στο τραπέζι της Super League και του συνεταιρισμού η αναδιάρθρωση.

Την Τετάρτη (27/6) στις 18.00 θα γίνει η συνάντηση της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια θα συνεδριάσει εκ νέου ο συνεταιρισμός, την Παρασκευή (29/6), στις 16.00 για να πάρει αποφάσεις.

«Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι και ακολούθως να κάνουμε ένα συμβούλιο μέχρι την Παρασκευή για να πάρουμε αποφάσεις για το φλέγον θέμα που είναι κατά την άποψη μου οικονομικό θέμα» τόνισε το αφεντικό της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε. «Δεν έχει γίνει σαφής πρόταση από τον υπουργό. Μας τέθηκαν στο συμβούλιο τα όσα ειπώθηκαν τα οποία ήταν διερευνητικές σκέψεις και από τις δύο πλευρές. Έχει θέσει οικονομικό μπάτζετ σε βάθος πενταετίας που ήταν ενδιαφέρον. Την Τετάρτη θα λυθούν πολλά θέματα».

Όσο για την πρόθεση των «6» άστεγων τηλεοπτικά να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση… «Μας ανέπτυξαν οι κύριοι Κωστούλας και Σπανός τη θέση των 6. Αυτό είναι μία παρορμητική θέση. Υπάρχουν κανονιστικές προβλέψεις με ποινές και ο νόμος για εμάς που ενδιαφερόμαστε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε μία χώρα που δεν έχει κανόνες να λύσει τα προβλήματα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ