Άρης : Προχωράει η αδειοδότηση

Άρης : Προχωράει η αδειοδότηση

Η κίτρινη ΠΑΕ πέρασε το δεύτερο στάδιο της επιτήρησης για την άδεια.

Ο φάκελος αδειοδότησης του Άρη για το δεύτερο τρίμηνο της επιτήρησης πέρασε με επιτυχία από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Το διάστημα ελέγχου των οικονομικών υποθέσεων για τη συγκεκριμένη διαδικασία ήταν μέχρι τις 31 Μαρτίου, και καθώς οι κίτρινοι έχουν ήδη πάρει το ΟΚ και για το πρώτο στάδιο βρίσκονται ένα βήμα από την εξασφάλιση της άδειας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι εξαιρετικά πιθανό να μην παρευρεθεί στο δ. σ. της Λίγκας, όπως είχε αρχικά προγραμματίσει. Ο πρόεδρος του Άρη βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε μεν με τους άλλους πέντε επικεφαλής των ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο, όμως τελικά δεν θα πάρει μέρος και στη σύσκεψη της Superleague, και το ίδιο αναμένεται να πράξει και η πλευρά του ΟΦΗ.

Ο λόγος είναι πως δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η βαθμολογία της Football League και έτσι οι δυο ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο Καρυπίδης, πάντως, συνομίλησε με όλους σχεδόν τους προέδρους της κατηγορίας, οπότε έχει πλήρη εικόνα του τι θα ειπωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ