Το πρώτο φετινό δίτερμα του Ολυμπιακού!

Το πρώτο φετινό δίτερμα του Ολυμπιακού!

Πώς χώρισε τις 11άδας ο Πέδρο Μαρτίνς, πόσο έληξε η αναμέτρηση, ποιος ποδοσφαιριστής έκανε θραύση με την παρουσία του και τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός!

Τα δύσκολα ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το Ζέεφελντ περιμένει τους Ερυθρόλευκους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προετοιμάσει πρόγραμμα-φωτιά για τους παίκτες του. Καθώς επιθυμεί να γίνει η δουλειά σωστά και μεθοδικά, για να μην αντιμετωπίσει ο σύλλογος τα περσινά προβλήματα, με την κατάρρευση από τον Ιανουάριο και μετά.  Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη δείξει ότι οι προπονήσεις του διεξάγονται σε πολύ υψηλή ένταση, σχεδόν αποκλειστικά με μπάλα, ενώ έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια.

Πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ, ωστόσο, διεξήχθη στο Ρέντη το πρώτο ανεπίσημο διπλό της χρονιάς, με το οποίο ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία των Πειραιωτών. Εσωτερικό δίτερμα στο οποίο υπήρξε μεγάλη ένταση και θέληση για τη νίκη και από τις δύο ομάδες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συγχαίρει τους παίκτες του και τον… Δημήτρη Μάνο να εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, οι οποίες θα αγωνίζονταν για δύο 25λεπτα ημίχρονο.
* Ομάδα Α: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ενγκελς, Νικολάου, Μαρτίνης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μάριν, Βέργος, Πάρντο και Μάνος.
* Ομάδα Β: Χουτεσιώτης (Σκαφίδας), Ελαμπντελαουί, Μποσκουίδης, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Ρομάο, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μανθάτης, Τζούρτζεβιτς.
Και οι δύο ομάδες είχαν σχηματισμό 4-2-3-1, με έναν καθαρό αμυντικό χαφ και έναν Box to box, που κινούνταν πιο κοντά στο 10άρι.

Η αναμέτρηση ήταν σκληρή και αμφίρροπη. Με τον Μάνο να εξελίσσεται στον παίκτη που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 2-1. Ο 23χρονος πρώτος σκόρερ της Football League, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και δείχνει ότι έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά στενή σχέση με τα δίχτυα! Όχι μόνο πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών, αλλά σημείωσε και ένα τρίτο, το οποίο ο βοηθός Μαρτίνς ακύρωσε ως οφσάιντ! Για λογαριασμό των ηττημένων, το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φορτούνης, που επίσης έχει ξεκινήσει φορτσάτος την προετοιμασία.

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ»

Μετά το τέλος του διπλού και πριν τους αποχαιρετήσει για να τους δει ξανά στο αεροδρόμιο, για την πτήση προς την Αυστρία, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε έναν μίνι απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας και της δουλειάς που έγινε στο Ρέντη. Και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των Ερυθρόλευκων. «Δουλεύουμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εσάς, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στην Αυστρία και θέλω να συνεχίσετε να δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας, για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά».

* Ο Σισέ έλειπε από το διπλό, καθώς είχε μεταβή στο Ντακάρ, για να παντρευτεί. Για αυτόν τον λόγο στη θέση του είχε κληθεί ο νεαρός στόπερ Μποσκουίδης, της ομάδας Κ-17. Ο 16χρονος Νικόλης, που συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, με αποτέλεσμα στο διπλό να συμμετάσχει ο Μαρτίνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ